Du befinder dig her: Fagadministration > Fagindstillinger

Indstillinger

Fagindstillingerne bruges til at administrere forskellige dele af et fag, f.eks. bedømmelsesstatusser, afleveringsstatusser og egenskaber. Klik på Indstillinger i træstrukturen for at komme til siden med fagindstillinger.

Egenskaber

Under Funktioner og egenskaber for fag kan du redigere fagoplysninger, slette faget og administrere funktioner og tilladelser.

ClosedBeskrivelse
ClosedFunktioner
ClosedTilladelser

Administrere indstillingerne for bedømmelse

Under Indstillinger for bedømmelse kan du justere bedømmelsesskalaer og indstillinger efter behov og oprette og slette indstillinger for bedømmelse. Bedømmelsesskalaerne kan bruges i opgaver og test. Klik på de forskellige karakterskalaer for at se, hvordan karaktererne beregnes af systemet.

Bedømmelsesskalaer

ClosedOprette en ny bedømmelsesskala
ClosedSlette en bedømmelsesskala

Kategorier for bedømmelse

(Indholdet er under udarbejdelse)

Sendestatusser

Under Bedømmelsesstatusser kan du administrere fagets bedømmelsesstatusser. Typiske bedømmelsesstatusser er "Ikke sendt" eller "Opgaven er i gang med at blive rettet". Du kan oprette og slette bedømmelsesstatusser. Standardbedømmelsesstatussen i itslearning kan redigeres af en administrator fra Admin >> Rediger globale indstillinger >> Administrer bedømmelsesstatusser.

ClosedOprette en bedømmelsesstatus
ClosedSlette en bedømmelsesstatus

Læremål

Læremålene beskrives detaljeret i dette emne: Læremål.

Filer

Du har tilladelse til at overføre filer til mappen og bruge dem i faget. Mappen har de samme egenskaber som Dine webfiler. Der er også adgang til mappen med fagets filer fra mappen Dine filer.

Community

Via fagkataloget til itslearning community kan du dele dit fag med brugere af andre itslearning-websteder.